27.8.2015

Vastaukset kysymyksiinne osa kolme - tällä kertaa tekstimuodossa

Hei, arvatkaa mitä... Mä vihdoin vastaan teidän viimeisiin kysymyksiin kysymyspostauksesta! En oikeasti millään saanut enkä varmasti hetkeen saisikaan aikaiseksi kuvata taas videota, joten perinteisellä tekstimuodolla mennään. Kiitos kun olette olleet niin kärsivällisiä - monet on kuukausienkin jälkeen tullut kysymään että missä viimeinen osa viipyy. No tässähän se.

(Aikaisemmat vastauspostaukset: ensimmäinen ja toinen)

Mikä on bloggailusta parasta ja mikä inhottavinta?
Mahtavaa on se, että blogissa pääsen toteuttamaan itseäni minulle parhaalla mahdollisella tavalla - kirjoittamalla. On myös ihanaa päästä käyttämään visuaalista silmää esim. valokuvaamisessa, kuvien editoinnissa, ulkoasussa etc., ja että se kehittyy kokoajan. Mutta ihan parasta on se vastakaiku minkä teiltä kuuluu - piristävät kommentit, rakentavat kritiikit ja tunne siitä, että joku siellä ruudun takana oikeasti saa blogin lukemisesta jotakin irti.

En oikein osaa sanoa, onko tässä hommassa mitään inhottavaa... Aikaanvieväähän tämä ainakin on. Välillä on myös naurettavia melt downeja, kun kuvat tai teksi ei onnistu.

Miten läheisesi suhtautuvat bloggailuun?
Mun lähipiiriin kuuluu niin tsemppaavia ihmisiä, jotka rohkaisevasti neuvovat ja tarttuvat kameraan, kun sitä tarvitsen.

Kuvaile unelmatyösi.
Tällä hetkellä haaveilen valmistumisen jälkeen siitä, että voisin osa-aikaisesti kirjoittaa blogia ja osa-aikaisesti tehdä töitä jossakin merkittävässä järjestössä, kuten Punaisella Ristillä tai Unicefissä. Unelmatyössäni haluan auttaa ihmisiä, mutta myös päästä käyttämään luovuuttani ja tekemään asiat omalla tyylilläni.


Kerro kaksi positiivista ja yksi negatiivinen puoli sinussa.
Ööm. Olen aikaansaava ja kova luomaan itselleni tavoitteita. Negatiivista on ehdottomasti se, että turhaudun nopeasti.

Minkä neuvon antaisit 15v tytölle, joka ei tiedä mihin kouluun hakea?
15-vuotiaana taidetaan päästä juuri ysiltä...? Jos mitään tietoa tulevaisuuden ammatista ei ole, niin lukiohan olisi siinä vaiheessa järkevin vaihtoehto. :)

Tarkkailetko kaloreita?
En oikeastaan. Ellei minua houkuta joku tietty herkku, ja haluan "manipuloida" itseni ottamasta sitä. Silloin saatan yrittää järkyttää itseäni vilkaisemalla kaloritiedot. (Mutta jep, sekään ei yleensä toimi.)

Voisitko elää etäsuhteessa? Antaisitko Ferhatin muuttaa ulkomaille esim opiskeluiden perässä?
Tottakai voisin ja tottakai antaisin. Mutta ollaan molemmat niin joustavia, että toinen varmasti muuttaisi perässä. :D

Mitä sarjoja seuraat nyt?
Katsoin juuri Orange is the New Blackin kolmannen tuotantokauden loppuun, enkä ole löytänyt mitään korvaavaa tilalle. Ehdotuksia?

Mitkä on sun kolme heikkoutta?
NUTELLA, ylipäätään suklaa kaikessa muodossa (onneksi nykyään lähinnä raakana) ja kesäisin kylmä kokis terassilla. (En tiedä haettiinko tässä juuri ruokia / juomia, mutta ne oli ainakin ensimmäiset asiat, jotka tulivat mieleen.)Apple vai android?
Kallistun todellakin enemmän Androidin ja Samsungin puoleen.

Onko sulla ollut aikaisempia parisuhteita ja minkä pituisia?
Juu, nuorempana pari vähemmän vakavaa ja aika lyhyitä.

Ovatko poikaystäväsi sukulaiset mukavia? Miten he suhtautuivat sinuun? Vietättekö paljon aikaa yhdessä?
Ne on aivan ihania! Monet Ferhatin sukulaiset (kuten omanikin) asuvat ulkomailla, joten etäisyyden puitteissa vietetään sen verran aikaa yhdessä kuin mahdollista. :)

Puhut täällä paljon perheestäsi ja kaikki vaikuttavat niin kiinnostavilta! Olisi kiva tietää mitä sun sisarukset tekevät työkseen tai mitä he opiskelevat? ymmärrän kuitenkin jos he eivät sitä tietoa halua kertoa ihan kaikille :) joku ihan perhettä koskeva postauskin olisi ihana. 
Ihana kommentti! Voisin kirjoittaa jonkun tarkemman perhepostauksen, jos vain keksin minulle sopivan tavan tehdä se. :) Kaksi sisaruksistani ovat kuitenkin hoitoalalla (tai siis toinen valmistunut jo vuosia sitten AMK ja toinen aloittanut) ja kolmas on talousalalla (myös AMK).

Onko sulla ns. "5 vuoden tavoitteita" eli mitä oisit halunnut saavuttaa siihen mennessä, ja jos on niin mitä?
5 vuoden päästä olen 27... Haluaisin olla siihen menneessä vakituisessa työsuhteessa paikassa, jossa olen oikesti onnellinen. Haluaisin olla naimisissa Ferhatin kanssa ja että meillä olisi jo ainakin yksi lapsi! :) Syön terveellisesti, liikun säännöllisesti, näen paljon nykyisiä ystäviä ja jos tämä on silloinkin yhtä kivaa, kirjoitan myös blogia.

Ootko itse joutunut rasismin tai ennakkoluulojen kohteeksi?
En oikeastaan, ainakaan vitsiä kummemmin tai päin kasvoja.


Asutteko yhdessä sun poikaystävän kanssa? 
Käytännössä joo, periaatteessa ei. :)

Mitkä on sun salaisuudet hyvään itsetuntoon ja positiiviseen ajatteluun? ja vastaavasti mitä teet sellaisina päivinä kun et kestä katsoa itseäsi peilistä, mikään vaate ei sovi päälle tai et saa yhtään mitään aikaiseksi?
Se, että tekee asioita, vaikka epäröiskin. Epäröinti ei ole mikään syy jättää unelmia saavuttamatta, oli haaveet kuinka pieniä tai suuria tahansa. Uskon vahvasti siihen, että positiiviset ajatukset vetävät puoleensa positiivisia tapahtumia, ja siksi tahdon keskittyä niihin elämän mukaviin ja positiivista energiaani ruokkiviin asioihin.

Mutta sitten kun on huono päivä - niin mullahan oikeasti on huono päivä. Sellaisina päivinä minulla on tapana suoraan luovuttaa - laittaa päälle ekat vaatekomerossa vastaantulevat vaatteet, skippaa lenkki ja syödä roskaruokaa. Se on juurikin sitä turhautuneisuutta, joka valtaa meikäläisen aina silloin tällöin.

Millanen olisi täydellinen lauantai päivä?
Aikainen herätys, aurinkoinen sää, pitkä lenkki, banaaniletut, rakkaita ihmisiä, uimista ja joku maukas illallinen meren lähellä.


Millaset ikäerot sulla ja sun sisaruksilla on?
Isosiskooni 3v ja 8kk, pikkusiskooni 1v ja 4kk ja pikkuveljeeni 3v ja 3kk.

Kuinka uskonnollinen perheesi on/sinä olet? (tiedän että seurustelet jo mutta) voisitko kuvitella ikinä seurustelevasi eri uskontoon kuuluvan miehen kanssa?
Vanhempani ovat Kosovon muslimeja, mutta en sanoisi että olemme varsinaisesti uskonnollisia. Olemme lapsina saaneet syödä mitä haluamme ja olemme kaikki käyneet elämänkatsomustiedonopin mahdollisten uskonto-oppien sijaan (sekin ollut oma valintamme). Parisuhteessa uskontokatsomuksella ei ole mielestäni väliä niin kauan kun toinen kunnioittaa muita ja antaa muiden uskoa ja elää kuinka muut haluavat.


Kuvat ovat viime Kosovon-reissulta.

PS: Muistakaa, että Tyhjä Ajatus muuttaa Lily.fi maanantaina 31.8!

EN: Sorry guys, it took me two hours to write these asnwers, so you have to use Google translate on this one.

PS: Don't forget that the blog is moving to Lily.fi on Monday 31.8!

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

4 kommenttia:

 1. Kiitos kun jaksoit vastata mutta videotkin oli tosi kivoja. Jos joskus muutat mieltäsi, niitä olisi kiva katsoa taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videot on alue oman mukavuusalueen ulkopuoella jonka aion joku päivä valloittaa! ;)

   Poista
 2. Vaikutat tosi iloiselta ja aidosti mukavalta ja hyvää tarkottavalta ihmiseltä! Katson sua ylöspäin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä kommentti!<3 Kiitos tuhannesti!

   Poista