17.8.2015

TGIM


TGIM = Thank God it's Monday!

Maanantai on allekirjoittaneen viikonpäivistä suosikki. Olen arjen rakastaja, jolle uusi viikko tarkoittaa uusia tapoja nauttia siitä.

Tosin eihän viikonlopussakaan ollut moitittavaa - oli lenkkiä, salia ja uimista. Ja silloin kun pyllylihakset ei ollut aktivoituneina koneen edessä (eli aina) tai jalat töissä, vietin aikaa kavereiden ja sisarusten kanssa Hernesaaressa, spontaaneilla piknikeillä, jäätelöiden äärellä, hyvän ruoan parissa ja juoruillen viinilasillinen kädessä. Valittamisen aiheita siis nolla ja syitä hymyyn sata.
Tänään ilon aiheina ovat olleet mm. smoothietreffit, onnistuneet asukuvat, Stadika, edennyt essee, sushi ja se, että kulta tulee vihdoin huomenna kotiin!

Toivotan iloa uuteen viikkoon kaikille! Pussailkaa, herkutelkaa, nauttikaa auringosta ja jatkakaa kesää vaikka suurin osa on palannutkin velvollisuuksien ääreen. Työt on voinut alkaa mutta kesä sen kuin jatkuu. (Ja saa siis jatkuakin, sääjumalat.)EN: Monday, my favourite day of the week! 

New week means to me new ways to enjoy everyday life. Though the weekend was awesome too! Some jogging, training and swimming, writing and working but also friends and family in Hernesaari, picnics and with good food, ice-cream and wine. So nothing really to complain about!

Today I am happy about smoothie dates, these pictures, Stadika, an essay I've been working around for forever, sushi and the fact that my sweety is coming home tomorrow.

I hope you all have a great week! Remember to kiss a lot, eat well, enjoy the sun and carry on with summer even though many of you have returned back to responsibilities. Work may have started but summer - it goes on.

Top: H&M
Skirt: SECOND HAND
Shoes: ZARA


Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

2 kommenttia:

  1. Huh heijaa mitkä pohjelihakset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D no siihen mun lihasmassa jääkin!

      Poista