14.8.2015

Tällaista kuuluu tänään


Moikka!

Harvemmin kirjoittelen tänne spontaanisti sanaakaan suunnittelematta, mutta nyt tuli palava halu hölöttää. Mulla on ollut toistaiseksi oikein mukava viikko. Joo, olen ollut ajoittain huonotuulinen ja pinta hieman kireällä, mutta toisaalta samalla olen ollut tosi aikaansaava myös.

Ferhat on ollut Norjassa, minkä vuoksi aamu-snuggle-tunnit ovatkin kuluneet lenkkipolulla tai naama kiinni ruudussa. Yllättävän monta to do -listan kohtaa on ruksattu yli - vaikka todellisuudessa osaan siitäkin huolimatta olla ankara itselleni. Jos käyn päivän aikana salilla, töissä, näkemässä kavereita, kirjoitan postauksen ja siivoan, rankaisen illan päätteeksi silti itseni esimerkiksi siitä, miksen ottanut asukuvia, soittanut isovanhemmille tai käynyt vaikka lyhyellä lenkillä. Typerää. Tuo on yksi ajattelutapa, josta haluaisin päästä kaikilla soluillani eroon. Haluaisin olla tyytyväinen omaan panokseen ja uskoa, että piru vie, ei ne työt ainakaan tekemällä lopu.


Muhun on iskenyt taas se crossfit-kärpänen, joka pistää aina n. parin kuukauden välein ja silloin en malta pysyä salilta poissa. Joka kerta vannon, että tää on pysyvää ja että tää on se mun laji, mutta sitten jonkun ajan päästä lipsun muutamista treeneistä ja sitten se kynnys kävellä takaisin portaat alas sinne kellariin kasvaakin elefantin kokoiseksi.

Sen lisäksi säät on ollut kuten jokainen ei-kiven-sisällä-asuva tietää ihan mahtavat, olen syönyt ihan liikaa raakaa kalaa (ja raakaa suklaata ja jäätelöä) ja viettänyt niin paljon aikaa vain kuin mahdollista ulkona. Eilen menin jopa Stadikalle uimaan ennen aamuvuoroa. Peräti kahtena iltana ollaan kokoonnuttu perheenjäsenten kanssa syömään yhdessä, ja se on ollut ihanaa. Näin myös mun poikapuolista lapsuudenystävää, joka kommentoi että näytän farkuissa läskiltä, mikä todisti vain sen että mikään meidän ystävyyssuhteessa ei ole muuttunut. Olen nähnyt muutenkin kauheasti kavereita, ja se jos mikään on kruunannut nämä päivät!


Korkeat odotukset viikonloppuunkin!

( Kuvat ovat Instagram-pankistani S_ARANDA. )

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

4 kommenttia:

 1. Spontaanit postaukset kunniaan eli keep'em coming!! Ihanan letkeiltä kuulostaa noi sun (vapaa)päivät :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jeppii! <3 Ei niissä työpäivissäkään onneksi mitään vikaa ole. ;)

   Poista
 2. Ihana postaus, yhdyn ylläolevaan kommenttiin - näitä lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, Vanessa! Huippuviikonloppua sinne<3

   Poista