23.8.2015

Takaisin Lilyyn


Sunnuntai ja suuria uutisia: blogi muuttaa maanantaina 31.8. takaisin Lilyyn.

Miksi Lily? Indiedays on blogiportaalina luokkansa huippu, jossa on törkeän taitavia bloggaajia. Lilyssä olo on kuitenkin ollut aina "kotoisampi". Indiedaysiin siirron myötä blogin kävijämäärät ovat nousseet, mutta tahdon uskoa, että omalla aktiivisuudellani ja työpanoksellani on enemmän osuutta asiaan kuin sillä, minkä tahon alla olen postaillut.

Kaiken lisäksi Lilyssä saan heti kättelyssä "Lily suosittelee" -leiman, josta olen sanomattakin selvää superinnoissani. Sen myötä tulee luonnollisesti vieläkin enemmän näkyvyyttä ja saan jalkani entistä levempään tähän hullunkurisen blogimaailman ovenväliin. Lilyllä on myös Trendi-lehti (tai siis Trendi-lehdellä Lily), joka on mielestäni Suomen laadukkain muoti- ja lifestyle-lehti ja oikeastaan ainoa, jota tilaan kotiin.Olen kuitenkin pohjattoman kiitollinen Indiedaysin työntekijöille, jotka ovat tarjonneet korvaamatonta apua ja tukea tähän hommaan. Kiitos, kiitos ja kiitos!

Rakkaat lukijat, muuton rinnalla teidän ei tarvitse tehdä paljon. Pidän huolen, että blogilinkki sosiaalisen median eri kanavilla päivittyy oikeaksi silloin 31.8 (esim. Facebook tai Bloglovin). Mutta te, jotka seuraatte minua Bloggerin kautta - suosittelen rekisteröitymään Lilyyn ja alkaa seuraamaan sieltä minun lisäkseni muitakin mielettömiä blogeja! Lupaattehan kaikki pysyä messissä?Mutta hei! Ehkä pari sanaa kuvien asustakin. Päällä on tällä hetkellä lempi mekkoni H&M:stä, jonka ostin omakseni jo viime kesänä. Olen käyttänyt sitä paljon, mutten kuitenkaan tarpeeksi. Eniten siitä kuitenkin tulee mieleen viime vuoden heinäkuu, kun juhlin se päällä 21-vuotissyntymäpäiviäni. Se on todella mukava päällä, ja jotenkin muotoineen ja pilkkuineen niin mua.

Kengät - ei niin mukavat... Mutta luotan siihen, että kärsivällisellä harjoittelulla kesytän ne viimeistään hääkengiksi vuoteen x menneessä. Ne olen ostanut Kosovosta.EN: My blog is moving back to Lily on Monday 31.8! It's time to move on and accept new challenges with this blog. I'm forever grateful to Indiedays for the opportunity to blog under their name and for all the helps I've received from them.

You guys don't need to do anything to remain as a reader - except for those, who have followed me through Blogger. Naturally, I won't bee blogging on Blogger anymore, so i suggest you join Lily and continue to follow me there and many other respectful blogs.

In these pictures I have one of my favourite dresses from H&M and shoes from Kosovo, that aren't really that comfortable. I guess I just have to tame them until I can wear them one day in my wedding... I think they are perfect wedding shoes!

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

2 kommenttia:

  1. Onnea muutokseen. :)) Nuo kengät ovat nätit mut ehkei korkojensa puolesta just kaupunkikäppäilyyn. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Ja joo eii. Nuo jalkaan vain auton ollessa alla ja kun tiedettävän kävelyn määrä on minimissä!

      Poista