16.8.2015

Samppanjaa taivaalla


Kävimme poikaystäväni kanssa viikko sitten lunastamassa Elämyslahjojen Champagne in the Sky -paketin. Se oli hauska rentoutushetki keskellä muuten kiireistä viikkoa yli 50 metriä Helsingin keskustan yläpuolella. Samppanjan lisäksi tarjoiltiin jälkiruokaa, ja molemmat olikin tosi hyviä.Elämyslahjat on se paikka, josta haen tukea moniin lahjoihin ja yllätyksiin. En jostain syystä osaa ostaa materiaa läheisille - en vain yleensä keksi mistä tavarasta toinen voisi tykätä. Elämyslahjoilta löytyy kaikkea laidasta laitaan, kuumailmapallo- ja Ferrari-ajeluista illallisiin pimeässä ja spa-paketteihin.
Nämä kuvat ovat loungesta, jossa juotiin kahvit kyytiin pääsemisen odottamisen lomassa. Jätin kameran kyydin ajaksi suosiolla säiliöön, koska en halunnut tuhlata lyhyttä aikaa ylhäällä kuvien räpsimiseen. (Ja myös siksi, että jos se olisi tippunut maahan ja osunut jonkun ihmisen päälle...) Pari seuraavaa kuvaa onkin otettu puhelimella, vaikkakin Samsung Galaxy Edgen laatukaan ei ole täysin huonommasta päästä.
Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

6 kommenttia:

 1. Elämyslahjat on kyllä parhaita! Itsekin harkitsin tuota shampanjaa taivaalla-pakettia, mutta ehkä ensi vuonna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ja joo, ei kannata välttis ottaa riskiä ja varata tälle vuodelle enää jos säät ei sallikaan. :) Mutta se oli tosiaan kiva kokemus ja suosittelen!

   Poista
 2. Innostuin kunnes näin hinnan... kiitos mut ei kiitos. Shamppanjaa voi juoda missä vain. :)) Ei siis loukkauksena sulle. Tykkään sun blogista mut toisilla on varaa ja toisilla ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tajuan kyllä, ite oon vaan niin kokemushalukas ihminen että sokaistun välillä hinnoille ja toisaalta taas haluan maksaa ennemmin kokemuksista kuin esimerkiksi materiasta. :)

   Poista
 3. Ompa jotenkin erityisen kivoja ja valoisia kuvia!

  VastaaPoista