10.8.2015

Mangoa, nudea ja rakkautta


Lauantaina oli yhden parhaimman ystäväni henkeäsalpaavan kauniit häät. Päivä oli täydellinen, ja olikin suurkunnia seisoa morsiusneitona muiden sydänystävieni rinnalla. Sää oli aurinkoinen asiaankuuluvan muutaman minuutin onnensaden kera, ruokaa riitti yllin kyllin ja tunnelma, aivan kuten hääparikin, oli iloinen ja romanttinen.
Mekko ja korkokengät olivat molemmat viimeaikoina suosikkiliikkeestäni, Mangosta, mutta ikuisena mukavuudenhaluisena korkkarit vaihtuivat jo parin tunnin jälkeen pitsisiin sandaaleihin. Onneksi nekin kuitenkin toimivat nudea, roosaa ja pitsiä -teemalla vallan hyvin.

Mekon bongasin Istanbulista, kun kokoja oli jäljellä ainoastaan M ja XS. M oli liian iso, joten valitsin suosiolla XS:n - faaail, sillä alushametta sai laskea ihan kokoajan lantiosta alas. Niin typerän näköistä mutta rakastan sitä silti!
Varsinaisia kuvia häistäkin tulossa heti kun ennätän käymään muistikorttia kärsivällisemmin läpi. Täällä hetkellä nautin parhaillaan helteestä Virgin Oilin terassilla läppärin edessä, jossa on tapahtunut yksi mieletön ihme. Mä aloin vihdoin vääntää niitä tuhansia vuosia jäähyllä olleita koulutöitäni. Tämä viikko alkoi siis varsin lupavaasti.

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

2 kommenttia:

  1. Olette niin rakastuneen näköisiä:-)) Näkyikö mekosta ollenkaan läpi jos kerta alushame nousi ylös?

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) Rekrytöin jokaista kaveria sanomaan jos näkyy vähänkin läpi, ja taisi päivän aikana kerran tulla huomiota. :D Mutta muuten ei kai! Vaikka mekko onkin tuollainen kuulas.

    VastaaPoista