22.8.2015

Kun toinen on poissa

Vaikka toisen kanssa on ihana olla, kun se lähtee pois ja tulee takaisin, voi olla vielä ihanampaa.

Ensimmäinen päivä yhdessä yli viikkoon tuntuu kuin olisi ensitreffeillä ihmisen kanssa, johon on ollut vuosia pihkassa mutta vasta nyt saa olla ensimmäistä kertaa kahdestaan. Seuraavana yönä ei saa unta kun kelaa kaikkia päivän hetkiä ja keskusteluja, ja seuraava työpäivä menee leijuessa.

Silloin vähän niin kuin rakastuu uudelleen. Ja jos jälleennäkeminen on aina tällaista, silloin saa lähteäkin välillä pois.


PS. Huomenna julkaisen blogissa ei-parisuhteeseen-liittyviä mutta kuitenkin jännittäviä uutisia, olkaahan kuulolla... ;)

EN: It may suck when you go away, but it damn hell feels good when you come back. ♥

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

6 kommenttia:

 1. aika ihania kuvia teistä aina saa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tai siis ne kivoimmat vaan päätyvät julkisuuteen. ;) Mutta kiitos!

   Poista
 2. Moikka Saranda! Oli nyt pakko tulla ihan tänne sunkin blogin puolelle kiittämään kivasta kommentistasi <3 (Tää on ehkä kolmas kerta koko meikäläisen elämänhistorian aikana, kun kirjoitan kommentin jonkun ihmisen blogiin... jännää!) Haluaisin myös tässä samalla sanoa, että vaikkei siltä välttämättä vaikuta, niin seurailen teikäläisen blogia meikäläisen mittapuulla jopa aktiivisesti (ja siis ihan luen kaikki sun postaukset...jännän äärellä siis ollaan edelleen, sillä yleensä en jaksa lukea blogeja vaan selailen vain kuvia)! Mun mielestä on ihanaa, kuinka jaksat kirjoittaa niistä ajen pienistä (ja isommista) jutuista niin iloisesti ja kiitollisesti - ja vielä noinkin huimalla päivitystahdilla. Sulla todellakin on sana hallussa, joten keep up the good work :)
  Muikeaa viikonlopunjatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, Julia! :) Ja oon tosi otettu kun saan olla kolmen blogin joukossa johon oot kommentoinut, hihi jipii. :D Meitsikin seurailee sun blogia Bloglovinin kautta, jos mulla on sana hallussa niin sulla on kamera!

   Parasta viikonlopun loppuu sinne kans ja jos luet tään myöhemmin niin sitten viikon alkua. <3

   Poista
 3. Heei. Mää oon seuraillu sua melko pitkään, voiko olla jopa et parikin vuotta?! Aluksi olin sitä mieltä et yrität liikaa ja matkit muita mut joku silti koukutti ja oon rehellisesti sitä mieltä et oon kehittyny hurjasti tässä bloggaamisessa ja jutut kuulostaa nykyään, jo pitemmän aikaa et ne tulee sulta suoraan ja on luonnollisia. Tosi kiva blogi sulla. Ja niin näin teijät taiteiden yössä mut en keksiny sanottavaa ni en tullu juttelee :D kauniita ja komeita olitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kestä miten iloiseksi tää kommentti teki mut! Kiitos, jokaisesta sanasta! Arvostan rehellistä palautetta. :) Ja hei, AINA saa tulla moikkaamaan vaikkei keksikään mitään sanottavaa! :) Oon ite niin kova pälättää ettei varmastikaan tuu hiljaisia hetkiä :D Ihanaa loppuiltaa sulle!

   Poista