3.8.2015

Kirppariasu - ja maanantai

Okei, nyt se loma-asetus offille, ihan oikeasti...


Vaikka matkan jälkeinen aika onkin mennyt jonkun verran töissä, kirpputorilla myymässä ja kotona siivoillessa, kaikki koneella naputettavat koulu- ja blogijutut olen kiertänyt kaukaa kuin ruttoa. Mua oikeasti hävettää kuinka jäljessä olen kaikista niistä kirjoitustöistä, joita oli kesällä tarkoitus tehdä - vatsaa vääntää kuin ajattelenkin asiaa.

Ärsyttävää! En ole sellainen ihminen ollenkaan, nimenomaan kaikki kirjoitustyöt ovat aina olleet lemppareitani. Eilinen ilta meni itseäni syyllistämisessä (yhdessä mutakakun kanssa, ei itsesääliä ilman sokeria) mutta onneksi tänään tuntuu olevan vähän enemmän draivia rästihommiin.

Pitää laittaa muistiin: älä lähde neljäksi viikoksi ulkomaille lomalle ilman että varaat sen jälkeen ainakin yhden viikon siirtymävaiheelle. Loman jälkeen tarvitsee aina lomaa.


Tässä lauantain asu, jolla olin myymässä vanhoja riepujamme uusiin kotiin. Valkoinen toppi on Kosovosta, farkut Noisy May Bestsellerin ystävämyynneiltä, pitsisandaalit Marmariksesta ja jaloissa nyt neitsytmatkallaan ja nahkainen reppu on oman äitini lukioajoilta. Oikea aarre. (Lantioon sidottu farkkupaita taitaa olla siskoni ystävän, en ole varma...)

Tänään tosiaan laiskottelut sikseen ja tekemisen meininki päälle. Huomenna ajattelin palata jopa salille testaamaan kuntoa kymmenien baklavien jälkeen.


Mutta mikä tärkein: aivan mahtavaa maanantaita ja uutta viikoa, kamut!

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

2 kommenttia:

  1. nyt ei tuu niitä flickerin logoja enää joista joskus mainitsit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lataan nää nyt suoraan Bloggerin kautta! :) Joten ei tuu ei. :)

      Poista