25.8.2015

Kesän kello tikittää

Heräsin tänään ensimmäistä kertaa viikkoihin harmaampaan säähän. En suostunut kaivaamaan farkkuja, mutta otin varmuuden vuoksi naulakossa pölyyntyneen neuleen mukaan.


Mainitsin eilen blogissa käyväni koulussa, ja astuessani ensimmäistä kertaa kuukausiin isoon valoiseen rakennukseen, stressitasot kiipesivät heti. Silloin se iski kasvoille (lounasravintolan ruoan tuoksun lisäksi): kesää ei ole ikuisesti jäljellä.

Kohta tunnin aamutorkut, pitkä reissumme, paljaat sääret, ulkouinnit ja marjakojut jäävät edelliseen elämään ja tilalle tulee - no, kiireisiä aamuja, kirjallisia raportteja, lämpimiä takkeja, pitkiä romaaneja ja kuumia juomia.

(Näin ääneen lausuttuna ei kuulostaa kuitenkaan niin kamalalta.)


Mutta ennen kuin mennään asioiden edelle, kesälistaltani on edelleen muutama kohta ruksaamatta yli. Tänä viikonloppuna lähdemme Tampereelle, minkä vuoksi kysyisinkin teiltä paikkalisravintoloiden suosituksia! Särkänniemen lisäksi a girl got to eat - ja ehkä nautittava viimeisistä terassidrinksuistakin.


Mutta niitä suosituksia, antakaa tulla. :)

PS: Muistattehan, että blogi muuttaa Lily.fi maanantaina 31.8!

EN: The summer is almost over so it's time to start to hurry on crossing things over on my summer 2015 bucket list! We're going to Tampere this weekend, so if you have restaurant recommandation, bring them on. :)

And hey, don't forget that the blog is moving to Lily.fi on Monday 31.8!

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

6 kommenttia:

 1. Moi! Jos omistat s-etukortin niin suosittelen vilkasee raflaamo.fi. Sielt voi kattoa kaupungittain mitä s-ryhmän ravintoloita on eri kunnissa. Bonukset kertyy ja monissa on hyvät aletkin s-kortilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joskus kuullut tosta (sovelluksesta?) mutta en ole ennen käyttänyt! :) Kiitos siis vinkistä!

   Poista
 2. Jos olet italialaisen ruoan ystävä, Ravintola Piemonte on tunnelmallinen ja sinne voi mennä pelkästään viinilasillisellekin.:) Parasta pastaa jota olen koskaan syönyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei maukas pasta kelpaa aina! <3 Kiitos!

   Poista
 3. Käykää siellä Minibaarissa drinksuilla, mistä kirjottelin myös omassa blogissa! :-) Super hyvää ja edullista ja baarimekko tekee minkä vaan drinkin mitä pyydät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin joo, se!:D Toi on pakko pitää mielessä!

   Poista