28.8.2015

Hei maailmaTänään kaikki on mennyt vähän... hullunkurisesti.

Lyhyet yöunet ja niiden jäljiltä herääminen kurkku kipeänä, jäätävä rummutussade, velvollisuuksien torkuttaminen 1,5h, sönköttämistä blogiin liittyvässä puhelinhaastattelussa, kirjaston ja kuntosalin feidaaminen (vaikka nehän on tasan ne kaksi paikkaa, jossa kelpaa viettää sateinen päivä) ja jatkuva kiire.


Onneksi illalla aurinko alkoi paistamaan ja lähdettiin suppaamaan! Tuntuu, että stand up paddling on räjähtänyt kunnolla suosioon kesälajiksi vasta tänä vuonna, mutta itsehän surffimeloan jo kolmatta kesää putkeen. Se on oikeasti kaiken hauskan yhdistelmäpaketti - veden ja luonnon äärellä olemista, liikuntaa ja yhdessätekemistä juuri siinä seurassa, jonka itse valitsee.Tänään suppailtiin Hakuna Matatan laudoilla. Hakuna Matata on todella sympaattinen ja retrohenkinen sup-vuokraamo Helsingin Oopperatalon takana, jonka yhteydessä on suloinen pikkukahvilakin. Ulkomaavibat taattu!

Suppaamisen lisäksi hymyilyttää yhä eilinen illallinen poikaystävän perheen kesken, äidin tuliaiset, raakasuklaaseen dipatut mansikat aamiaiseksi ja flunssaselle miehelle lämmitetty keitto.

PS: Muistathan, että blogi muuttaa Lily.fi maanantaina 31.8!

EN: I havent been at my best today, but the day turned around when we went stand up paddling to this really cute place, Hakuna Matata.

PS: Don't forget that the blog is moving to Lily.fi on Monday 31.8!

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti