22.7.2015

Uimapukukriisi & sijainnin päivitys

Moi ihanat ja toivottavasti teillä on ollut toistaiseksi suloisen mukava viikko!

DSC_0478

Me olemme parhaillaan Marmariksessa, Icmelerissä (miten saan koneella sellaisen koukun tuohon c:n alle...). Eilinen radiohiljaisuus blogissa johtui siitä, että aamulla tuli jäätävä kiire pakata matkalaukkuja ennen check-outia - mikä tapahtuu minulle joka yksittäinen kerta - ja saapuessamme illemmalla Marmarikseen, houkutus tutkia katuja ja kahviloita oli suurempi kuin istua sisällä tietokoneella.

DSC_0476

DSC_0477

DSC_0481

Kuvassa näkyvä "toppi" on paikalliselta halpisketjuliikkeeltä, LC Waikikiltä, jonka ostin alunperin kokouimapukuna. Kuten olen ehkä aikaisemmin blogissa maininnut, en juurikaan koskaan sovita ostamiani vaatteita, sillä tunnen oman kroppani hyvin ja osaan lähestulkoon aina silmillä kertoa, onko jokin vaate minulle kooltaan sopiva ja miltä se päälläni näyttää. Noo, toista on homma täällä Turkissa - jouduin jo kerran palauttaa säkkimäiset sortsit takaisin Mangoon ja tämä uimapuku - vaikka koko onkin 38, minulla oli ihan liikaa lantiota siihen.

Ei muuta kuin sakset käyttöön, ja nyt ex-uimapuku on crop-top-bikinit!

(Ja siksi märät hiuksetkin, kymmenen minuuttia aikaisemmin olin vielä taustalla pilkottavassa uima-altaassa.)

DSC_0479

Seuraavaksi lähdetään koko päiväksi rannalle. Haluan käydä lempi "vesilaitteessani" - eli paraseilaamassa!

Edit: Blääh, ja nyt kun katson näitä kuvia puhelimen selaimelta, ne näyttävät järkyttävän tummilta, ja kaiken lisäksi Flick'r on alkanut pelleilemään kuvieni kanssa jotenkin niin, että se liittää omat logot ja tiedot tuohon päälle. Mikä avuksi!?

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

2 kommenttia:

  1. Oon ite huomannu nyt parin päivän aikana et muissakin blogeissa näkyy noi flickr-tekstit! Voisko se olla joku blogialustaan liittyvä juttu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö?? Ihanaa, etten ole ainoa! Kiitos! Täytyy perehtyy tarkemmin. :)

      Poista