16.6.2015

Suljettu kuppi

DSC_0613-001

Australiassa kävimme Mirkan kanssa isoäitini turkkilaisella ystävällä. Joimme turkkilaista kahvia, minkä jälkeen hän ennusti meille vanhan turkkilaisen perinteen mukaan kahvikupimme puruista. Mirkalle hän kertoi asioita menneisyydestä ja tulevaisuudesta hämmästyttävän totuudenmukaisesti. Minusta taas hän ei saanut mitään irti. Kuppiani oli kuulemma vaikea lukea, ja naureskelimme Mirkan kanssa yhdessä, että olen varsinainen suljettu kuppi.


Olen sosiaalisissa tilanteissa ulospäinsuuntautunut, mutta kyllä minullakin on huonoja hetkiä, päiviä ja kokonaisia kausejakin. Loppujen lopuksi minun on vaikea avautua lähes kenelle vain. Rakastan kirjoittamista mutta olen todella ujo paljastamaan täällä blogissani niitä vakavimpia, oikeasti sykähdyttäviä tai puolestaan synkkiä ajatuksia. Niin ujo, ettei ennustajatkaan pääse lukemaan niitä.

Lukijatilastot ja omat kokemukset kuitenkin kertovat, että te pidätte astetta diipeimmistä stooreista ja minulle tulee niiden julkaisemisesta monta astetta parempi mieli. Aion jatkossa siis yrittää olla hieman avoimempi kuppi.

Ensimmäisenä askeleena ostin uuden kupin Stockmannilta. En osaa muuten yhtään keräillä mitään astiastoa - säälittää jo nyt tulevaisuuden perijäni, jotka saavat jälkeeni vain pölyyntyneitä kirjoja. Itse asiassa tämäkin kuppi taitaa olla oikeasti kulho, mutta hei, suloinen silti.DSC_0612-001

Seuraava askel on käydä tänä kesänä uudestaan turkkilaisella kahviennustajalla. Toivon että tällä kertaa hän saa kahvipuruistani edes yhden asian irti minusta, oli se sitten totta tai hölönpölöä.Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

2 kommenttia:

  1. Ihana kuppi/kulho! Innolla odotellaan syvällisempiäkin postauksia, mutta elä silti päästä irti sun kivan keveästä tavasta kirjoittaa :) hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän etsiä mukavan keskitien! *pusuhymiö* Ihanaa juhannusta sinne myös <3

      Poista