11.6.2015

Pieniä suuria muistutuksia

DSC_0553

DSC_0556

Eilen oli täydellinen kesäpäivä - ja täydellisyydellä tarkoitan täynnä pieniä muistutuksia asioista, jotka ovat oikeasti merkityksellisiä elämässä.

Kuten siitä, että kavereita täytyy nähdä useammin ja pidempään, vaikka olisikin pakollisia menoja ja kiireitä. Tauko läheisten kanssa vain inspiroi omaa työtä.

Ja siitä, että Johan & Nyströmissä on käytävä useammin, jo pelkästään maailman parhaimman kahvin, raakakakkujen, miljöön ja olohuonemaisen tunnelman takia.

DSC_0555

Ja siitä, että muikut ovat jo itsessään todella hyviä, mutta kun niitä syö Helsingin kauppatorilla uusien perunoiden kera, ovat ne vieeeläkin parempia.

DSC_0551

DSC_0563

Ja siitä, että kykenen ihan mihin vain mihin itse haluan. Oli se sitten vaikka ensimmäinen käsilläseisonta lennossa. (Joka kyllä tuntuu yhtä hienolta kuin olisi juossut maratonin, varsinkin kun treenikaverit tsemppaavat vieressä siihen malliin.)

Ja siitä, miksi on ihan okei palauttaa urheilun aikana menetyt kalorit valkoviinillä ja naan-leivällä parhaassa seurassa, koska uskokaa tai älkää, voittaa tuo yhdistelmä jopa ne muikut.

Onnellisin terveisin,

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

5 kommenttia:

 1. Johan&Nyströmissä on kyl ihan parhaat raakakakut! Jos asuisin Helsingissä oisin siel koko ajan.

  VastaaPoista
 2. Haha :) Vaikka pyörinkin täällä lähes päivittäin, tulee silti siellä käytyä harmillisen harvoin... mutta täytyypä laittaa korjaantumaan asia!

  VastaaPoista
 3. Siksihän sitä kaloreja poltetaan jotta ne saadaan "luvallisesti" syödä takaisin :D

  VastaaPoista
 4. Siksihän sitä kaloreja poltetaan jotta ne saadaan "luvallisesti" syödä takaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no nimenomaan! :D Ei tässä hommassa olisi muuten mitään järkeä.

   Poista