8.5.2015

Vastaukset videolla part 1

1

Tässä se tulee - blogin ensimmäisen kysymyspostauksen vastaukset JA video. Johan tässä tehdään historiaa. Koska kamerassani ei ole käännettävää näyttöä, istuin kuvauksen aikana tietysti niin että puolet videosta kasvojani ei näy. Muutenkin tuli niin paljon facepalm-kohtauksia tätä katsoessa... mutta IHAN SAMA! Luonnollisuudella mennään, ja tiedän, että olisi tuntunut tosi feikiltä ottaa toinen otto ja selittää samat tarinat uudestaan. Either way, epämukavuusalue valloitettu.

Haluan pitää videot myös ytimekkään lyhyinä, jonka takia vastaukset tulevat kolmessa eri osassa. Ehkä ensi kerralla uskallan kuvata neljän turvallisen seinän ulkopuolellakin. Muistattehan kertoa jos (nopeatempoinen...) ääneni ei kuulu, tai kuva ei näy (tässä vielä varmuuden vuoksi linkki YouTubeen). Klikatkaa HD:lle.

Pidemmittä puheitta annan videon puhua puolestaan. Kerro sitten mitä pidit!


PS. Arvoin kysyjien kesken mysteeripalkinnon, ja sen voitti Sane Shaw! Tosi moni kommentoi pelkällä anonyymillä, mikä vaikeutti arvontaa. Sanelle lähtee pieni pakkaus lemppariherkkujani, laitoin sinulle juuri viestiä. <3

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

10 kommenttia:

 1. Loistava video! Aina itsestä tuntuu siltä että on hölmö mutta tästä tuli ainakin tosi sellainen läheinen ja aito fiilis! Kyllä susta hyvin selvää saa. Ei hätiä. Odotan innolla seuraavaa videota :) ja vielä sellanen että spontaanius on tosi jees. On ainakin aidot reaktiot meidän kyssäreihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! Oma päähän on se pahin kriitikko. ;) Superia viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Tosi kiva video! Vaikutat niin kivalta tyypiltä :) Ja munkin mielestä tuli sellainen läheinen ja aito fiilis tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana kuulla jos välttyi aito fiilis. :) Oot huippu!

   Poista
 3. Vaikutat niin symppikseltä!!<3

  VastaaPoista
 4. IHANA, ihan oot oma itsesi <3 Suzi

  VastaaPoista
 5. Heippa :) Voisitko tehdä jonkun postauksen Kosovosta ja sen kulttuurista? Aurinkoista kevään jatkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä idea ja teen varmasti. :) Viimeistään heinäkuussa kun menen sinne tai ehkä jonkunlaisen kulttuurietukäteisfiilistelypostauksen jo ennen sitä. Kiitos kommentista!

   Poista