27.5.2015

Vanhat postaukset blogissa

DSC_1172

DSC_1136

Muistatteko kun aikoinaan bloggasin Lilyssä? Kiitos meidän Indiedaysin it-tuen Hannun, saatiin koodattua osa vanhoista postauksista Lilystä tänne nykyiseen pohjaan, vaikka se alussa kaikkine koodeineen vaikuttikin aika mahdottomalta työltä. Nostan hattua Hannulle ja kaikille muille, jotka noista tajuavat milliosaakaan.

Vanhoja kirjoituksia selailessa en osannut päättää nauraako vatsa kippurissa tai vajotako maan alle häpeästä. Loppujen lopuksi olen kuitenkin iloinen siitä, että osa julkisen blogihistoriani tekstit ovat viimein uudessa "kodissa". Vielä kun saisi jotenkin ne loputkin postaukset - ja tietysti sen kolmetoistavuotiaan Sarandan (tai siis S-arandan) IRC-Gallerian päiväkirjan tekstit tänne... (Noot.)

DSC_1146-001

DSC_1153

Kuvat: MINNA VIRTANEVA
Editoinut minä

EN: We got some of my old posts from my old blog finally here, jay!

Saranda

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Olet tosi kaunis! Mekko sopii sulle tosi hyvin :) Tulispa jo viikonloppu niin pääsisi itekin mekkoon. Töissä ei oikeen sovi pitää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana olet ja kaunis myös!<3 Joo sama täällä, töissä farkkujen vankina mutta vapaapäivät on pyhitetty vapauttavimmille vaatteille jos sää vaan sallii. Onneksi kohta on jo viikonloppu!!

      Poista