4.5.2015

Tämän kesän ämpärilistalla

DSC_0730

DSC_0754

Kamut, se on kesä nyt. Suomen kesä, mikäli ihmettelette miksi vieläkin jonain päivinä sataa vettä vaakatasossa eikä ulos rohkene lähteä ilman takkia. Hyvin todennäköisestä se on samanlaista myös kesäkuussa, joten parasta alkaa nauttia saman tien.

Ja sitä paitsi, tänään rohkenin aamusta iltaan ilman sitä takkia (ja autoa!), ja se jos mikään on the merkki.

DSC_0732

Mä listasin kesän ämpärilistalle ensimmäisiä asioita jo viime syksynä. Vähitellen siitä on kasvanut kilometripituinen muistio täynnä vatsanpohjaa kutkuttavia tekemisiä. Pidemmän reissumme lisäksi haaveilen kaikista pienistä ja suurimmista asioista koti-Suomessakin. Piknikeistä, yöuinneista, ulkojoogasta, frozen yogurteista (vaikka hitsi vieköön Tennispalatsin koju on nykyään suljettu), ulkoilmaliikunnasta ja pitkistä lenkeistä, kirjojen lukemisesta, mökkireissuista, suppaamisesta... Haluaisin myös käydä paljon kirppareilla ja vuokrata pöydän yhdeksi viikonlopuksi, ostaa liput ulkoilmateatteriin tai -elokuvaan, käydä paljon huvipuistoissa ja uida meressä, järvessä, Stadikalla... Hei nyt mä oikeasti innostuin!

Tänä kesänä myös mun paras ystävä menee naimisiin ihanan herrasmiehen kanssa, ja mun tehtävänä on olla paras mahdollinen morsiusneito kaikissa järjestelyissä ja fiilistelyissä. Enkä henkilökohtaisesti malta odottaa sitä hetkeä, kun marssitaan yhdessä morsiusmekko-ostoksille.

DSC_0703


DSC_0762

Kliseinen mutta varsin vakavasti otettava käsky: tehdään tästä elämämme kesä. Onko sinulla jo pientä aavistusta siitä, kuinka aiot sen toteuttaa?

(Kuvat ihanalta, ihanalta Venetsian matkalta.)

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

2 kommenttia:

  1. Mun kesän lista kuulostaa aikalailla samalta :D Oon nyt liian monta kesää skipannut suppaamisen, ens kesänä pakko mennä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mene ihmeessä! :) Se on niin virkistävää, rentouttavaa mutta samalla keskovartalolle suht. rankka treeni. Ja sitä on kesällä kaikkialla! :)

      Poista