11.5.2015

MHAW

Ajattelin vinkata teille tapahtumasta, jota olen ollut suunnittelemassa osa työharjoitteluani Suomen Mielenterveysseurassa. Kyseessä on valtakunnallinen Mental Health Art Week -tapahtumaviikko, jolla on reippaasti yli sata ohjelmaa ympäri Suomea eri paikallisten mielenterveysseurojen toimesta. Tapahtumaviikko sijoittuu viikolla 21, eli 18-24. toukokuuta.


MHAW´in tavoitteena on lisätä tietoisuutta mielenterveydestä taiteen ja kulttuurin avulla, ilman että mielenterveys yhdistetään automaattisesti mielenterveydellisiin diagnooseihin tai mielisairaaloihin. Joka ikisellä meistä on mielenterveys ja sen vaalimiseen on erilaisia keinoja.

Jos olet tuolloin Stadissa, sinulle on juttuja aina musiikista stand uppiin ja kuvataiteesta elokuviin. Parasta on se, että kaikki tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Täältä näet, minä päivinä tapahtuu ja mitä. Häärään jokaisessa tapahtumassa milloin valokuvaajana, milloin auttavana kätenä tai sivustaseuraajana. Tulkaa siis moikkaamaan!

Ja jos taas olet kotoisin muualta, näillä sivuilla näet muiden paikkakuntien MHAW-tapahtumat. Tekisi jollain konstilla mieli kloonata itseni lähes kaikkiin tapahtumiin eri puolella Suomea. Niin mielettömän kivalta kun jokainen kuulostaa.

Kuva: pinterest.com

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti