28.5.2015

Keltainen toukokuu

Hei ja pikaiset terveiset!

DSC_0250

Mitä teille kuuluu, onko monilla kesäloma jo alkanut? Mä olen itse kamppaillut työharjoitteluni loppuraportin kanssa, kun en meinaa saada sitä mitenkään valmiiksi. Tai oikeastaan tähän päivään saakka olen ollut aika hälläväliä asenteella, nauttinut näistä aurinkoisista keleistä ja vapautuneesta ajasta, mutta tänään - deadlinepäivänä - pakokauhu iski ja kovaa. Olen harvoin kirjoitustöiden suhteen näin lamaantunut... Ehkä olen henkisesti jo niin kesälomalla, että pienikään kouluun liittyvä työ ei saa minua millään tavalla liikkeelle. (Mikä on huonompi juttu, sillä kesälläkin niitä riittää vaikka millä mitoin.)

DSC_0305

DSC_0337


Heräsin muutenkin vähän alakuloisena tänään. Mietin tätä blogia, kuinka paljon tykkään tehdä tätä mutta loppujen lopuksi kuinka vähän resursseja minulla on puskea tätä eteenpäin. Muutaman sekunnin ajan mietin jopa minkälaista mun elämä ja arki olisi ilman tätä. Sitä kesti onneksi vain sen hetken - ennen kuin aloin haaveilemaan jo uudesta kamerasta. Nykyinen järkkäri on palvellut minua kuitenkin jo kaksi ja puoli vuotta, ja se on nähnyt maailmaa ja kokenut kolhuja ja ottanut varmaan satoja tuhansia ellei miljoonia kuvia. Ja se motivaation määrä mikä tulisi uuden kameran myötä... Huuh, huh!

DSC_0256

Synkistelystä haaveiluun, siis. Ja haaveilusta mahdollisesti suunnitteluun... Mutta ensin lenkille ravistelemaan viimeisetkin negatiiviset rippeet ennen töitä.

Olette ihania!

Saranda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti