31.5.2015

Juhlan aikaa

DSC_0173

DSC_0166-001

Toukokuu on aina yhtä juhlien aikaa: vanhempien vuosipäivä (mittarissa jo 26, naiis!), äitienpäivä ja isän syntymäpäivät. Tänä vuonna erityistä oli kuitenkin vielä pikkuveljeni ylioppilaaksi julistautuminen, mikä oli tällä kertaa kaikkia edelteviäkin asioita juhlavampi tilaisuus.

Juhlimme poikkeuksellisesti ja spontaanisti jo myöhään perjantai-iltana vanhempieni työkuvioiden vuoksi, mutta kaikki meni kuin menikin ihan nappiin. Tarjolla oli herkullista syötävää, vanhoja opettajia ja jalkapallovalmentajia ja tietysti perinteistä kosovolaista (äänekästä) meininkiä.

DSC_0233

DSC_0224

Seuraavana päivänä lähdimme seuraamaan itse tilaisuutta Trio Areenalle, jossa olo oli varsin nostalginen. Paikka, jossa sain itse lakin päähän tasan kolme vuotta sitten ja jossa pidin vanhojen tanssien puheet yli neljä vuotta sitten... Kuinka vanhoja tässä oikein ollaan!? Pikkuveljeni taisi oli hetkeen viimeinen "Tilu-lähteeni", jolta kuulla omien vanhojen opettajien kommelluksia ja oppilaskunnan kuulumisia. Noo, ei auta muuta kuin passittaa omat lapset sinne sitten tulevaisuudessa!

DSC_0165

DSC_0164

Haluan toivottaa kaikille ammatin tai ylioppilaslakin saaville hurjasti onnea ja tsemppiä tulevaan. Elämä on vasta edessä ja arvatkaa mitä - kesä myös!

Saranda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti