24.5.2015

Helpottuu

DSC_0201

Loppuraportin kirjoittamista ja sen palautusta vaille mun työviikot muuttuvat kesäksi 60-tuntisista n. 20-tuntisiin. Ihan järjetöntä. Järjetöntä ajatella, miten paljon sitä on ollutkaan asioita lautasella viimeiset muutamat kuukaudet ja vielä järjettömämpää on tieto siitä, että muutaman päivän päästä minulla tulee olemaan 40 tuntia lisää viikossa vapaa-aikaa. Mieletön tunne, näin lievästi alakanttiin kuvailtuna.

Viime aikainen stressi on näkynyt minulla huonona vastustuskykynä, eikä ole ollut viikkoaakaan etten olisi tuntenut oloani jossain välissä edes vähän kipeäksi tai uupuneeksi. Ihminen pystyy kyllä moneen asiaan samaan aikaan, mutta ei loputtomasti. Aikoinani nautin aidosti tukka putkessa menemisestä aamusta iltaan, mutta aikuisempana sitä on oppinut arvostamaan enemmän kodin rauhaa ja pieniä ihania asioita, jotka vaativat aikaa.

DSC_0203

Ylimääräisen ajan lisäksi minulla on käsissä kilokaupalla ideoita, joiden purkamista odotan pakahtuvalla innolla. Sen lisäksi olen innostunut valokuvaamisestakin ihan eri tasolla, mikä tulee näkymään eniten juurikin täällä blogin puolella.

Ne 40 tuntia aion käyttää paitsi bloggailuun myös kylmiin kokiksiin, pidempiin aamulenkkeihin, kiirettömään pussailuun, illanviettoihin ystävien kanssa, uimiseen ja kaikkiin niihin n. toisiin 40 kirjaan, joita olen kevään aikana hamastrannut, mutta joita en koskaan ehtinyt lukea.

Ja 40 taitaa olla onnenluku - tänään jäljellä 40 päivää meidän neljän viikon reissuun!

DSC_0197

Nyt viimeiseen työharjoittelupäivään - luvassa mm. palautekeskustelu... Jäntskättää. Mutta onneksi myös onnettaa.

EN: Happy, happy, happy.

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 kommenttia:

  1. No järjetöntä tosiaan, kuuskyt tuntii on ihan hirveesti!:-D Sun kesälomasuunnitelmat kuulostaa tosi hyviltä. Minne lähette reissuun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha NO NIIN ON.. vaikka lähinnä hauskaa tässä on ollutkin. :) Lähdemme poikaystäväni kanssa kiertämään Kosovoa ja Turkkia, ja mahdollisesti piipahdetaan Kreikassa.

      Poista