5.4.2015

Toisen ihmisen menestys on minua eteenpäin ajava voima

IMG_6338

IMG_6325

Olen nuorempana tunnistanut itsestäni yhden (aivan hiton ärsyttävän) piirteen: satunnaisen kateuden toisia ihmisiä kohtaan. Se ei ole koskaan karannut käsistä, olen aina osannut samalla iloita toisen - varsinkin läheisen ihmisen - puolesta, mutta samalla aina pieni tyytymättömyys itseään kohtaan on hiipinyt sisään.

IMG_6309

IMG_6332

Nykyään en voisi olla kiitollisempi niille tuntemilleni ihmisille, jotka ovat menestyneet elämässä tai saaneet aikaiseksi jotain mahtavaa. Heille, jotka kilpailevat olympiatasolla, näyttelevät suosituissa TV-sarjoissa, kirjoittavat kymmeniä tuhansia lukijoita tavoittelevia blogeja ja kuvaavat kesän hittivideoita. Niille samoille ihmisille, jotka ovat istuneet kanssani samalla kemian kurssilla, julkaisseet yhtä tyhjänpäiväisiä Facebook-statuksia, olleet alaikäisinä kanssani samoissa kotibileissä ja joiden kanssa voi jutella ihan tavallisia juttuja kun nähdään kadulla.

Joilla on ollut tismalleen samanlaiset lähtökohdat kuin minulla ja ovat edenneet - ja vaihtoehtoisesti monet tulevat etenemään - lähtöruudusta pitkälle.

IMG_6334

IMG_6343

Toisen menestystarinat ovat minua eteenpäin ajava voima. En lannistu niistä, motivoidun niistä. En ole kateellinen niistä, iloitsen niistä. Kovalla työllä ja itseensä uskomalla, kaikilla on mahdollisuus saavuttaa elämässä juuri niitä asioita, mitä itse haluaa.

PS: Kuvituksena ne lupaamani kuvat! Yes, I did it.

Kuvat: Mikko Wivolin


Saranda


1 kommentti:

  1. Hyvä asenne ja kiva juttu! :) Näinhän sen juuri pitäisi mennä, vaikka jostain syystä toisen onni voi kolahtaa toisiin ihmisiin kovastikin.

    VastaaPoista