7.4.2015

Pääsiäinen Naantalissa

DSC_0002

DSC_0055
DSC_0014

Perheemme kauniimpi sukupuoli pakkasi kimpsut ja lähti viettämään pääsiäisen loppua Naantalin kylpylään. Puhelimen laturin tai kalenterin sijaan mukana oli vaatekaapin rennoimmat vaatteet ja kaksi kirjaa. Turun keskustaakin tuli nähtyä (omaan naismuistiin kenties ensimmäistä kertaa), mutta kerron siitä myöhemmin.

Kylpyläreissumme neljä parasta asiaa olivat syväpuhdistava kasvohoito ultraäänellä, erinomainen ruoka (paras buffet, jossa olen koskaan syönyt oli juurikin Le Soleil -ravintolassa), ulkoilma-allas (en tiedä montaa kivempaa asiaa kuin uiminen ulkona kylmässä ilmassa mutta lämpimässä vedessä) sekä se, että sai viettää aikaa mulle ehdottomasti tärkeimpien ihmisten kanssa.

Bonuksena oli sunnuntai-illan lavatanssit livemusiikkeineen. Lattia oli täynnä toinen toistaan persoonallisimpia ja eri-ikäisiä pariskuntia ja tanssityylejä. Valssia, tangoa, humppaa. Herkistyin täysin Näiden tähtien alle -coverin myötä kun katsoin minua neljä kertaa vanhempia maailmaa nähneitä papparaisia pyöräyttämässä vaimojaan. Mitä kaikkea he ovat mahdanneet kohdata ja silti he olivat siinä, onnellisen näköisinä, nauttimassa liikkumisesta, musiikista ja toisistaan.

DSC_0064

DSC_0089
DSC_0007

DSC_0046

Tästä on tehtävä pääsiäisperinne.

Saranda

2 kommenttia:

  1. Mekin mennään poikkiksen kans tonne! En oo ennen ollut, mut vaikuttaa kivalta paikalta? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naiis! :) Siel näkyi paljon pariskuntia, joten uskon et tuutte tekin tykkäämään! :) Kylpylä oli todella ihastuttavassa miljöössä, ruoka oli fantastisen hyvää ja hoitoja oli valittavana yllin kyylin. Erilaisia altaita olisin voinut kaivata enemmän, tosin!

      Poista