18.4.2015

Minusta tulee hametyllerö ja muita lupauksia

DSC_0246

Elän selvästi jonkin tyyppistä itsekehittämisaikaa. Muistatteko tämän postauksen kun kerroin parista terveyteen liittyvistä tavoista, johon olen itseni haastanut? Nyt haastaaminen on laajentunut pukeutumiseen, taltioimiseen ja rahankäyttöön.

DSC_0252

Ensiksi, olen päättänyt käyttää hameita enemmän. Minulla on niitä vaatekaapissa triplasti enemmän kuin housuja ja painavia syitä olla käyttämättä niitä lähes nolla. Pyrin pukeutumaan hameisiin nyt joka päivä kun en ole iltaisin myymälässä töissä.

Toiseksi, olen alkanut kuvaamaan videoita enemmän. En toistaiseksi sosiaalista mediaa varten, vaan ihan omaan muistopankkiin tai rakkaille whatsapp-yhteyshenkilöille lähetettäviksi.

DSC_0236

DSC_0234

Kolmanneksi, olen viime aikoina miettinyt paljon omaa rahankäyttööni. Alan kokeilemaan sellaista kikkaa, että kirjaan joka päivän lopussa kaikki päivän ostokseni ylös ja tarkkailen, kuinka paljon olen käyttänyt rahaa ja mihinkin. Toivon saavani tästä uutta perspektiiviä ja ennen kaikkea muutaman ylimääräisen pennosen säästöön tulevia kesäreissuja varten.

DSC_0243

DSC_0255

Lupauksien kiinni pitämisen salaisuus on helppo (ja silti niin vaikea käytännössä): kurin ja lempeyden tasapaino. Pienissä ja suurissa haasteissa ei ole todellakaan kyse täydellisyydestä, vaan itsensä kehittämisestä - ja repsahdukset ovat osa kehittymisen prosessia.

DSC_0261

Otan lempeydestä mallia ukistani, joka tuli Australiasta tänne pariksi viikoksi. Muu sosiaalinen elämä on toistaiseksi hyllyllä, kun keskityn pakollisten menojen ohella viettämään aikaa tämän minulle niin mielettömän tärkeän ihmisen kanssa. Olemme toistaiseksi syöneet pastaa, vaihdettu tuliaisia, istuttu Fazerissa (voisin käydä siellä jo pelkästään noiden vesilasien takia), juotu kahvia kellonaikoihin jolloin olisin tavallisesti kotona nukkumassa sikeitä ja seikkailtu ratikoilla. Ironisesti ukki on minun tour guide Helsingin keskustassa, sillä maailmanmatkaajana ja kulttuurista kiinnostuneena hän tuntee täältä jokaisen fiinin ravintolan, kadun ja gallerian.

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

2 kommenttia:

 1. Ihana toi sun jakkus! Todella keväinen. Kumpa itsekin uskaltaisin pitää noin räikeitä värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Ja oikeesti - siitä vaan! Kenenkään silmissä se ei ole niin räikeä kuin omien. ;) Oon itekin käyttänyt tota tosi ujosti, mutta ihan turhaan.

   Poista