27.4.2015

Awards-asua

DSC_0103

DSC_0125

DSC_0141

Energistä uutta viikoa, ihanat. Energinen ei ole kyllä ensimmäinen adjektiivi, jolla tätä maanantain odottelua kuvailisin - olin viikonloppuna niin hyväntuulinen ja rentoutunut, että melkein pelotti palata hulluun kiireeseen arkeen. Onneksi kaikki on mennyt tänään toistaiseksi tosi hyvin ja työnilo on jo päällä! Tällä viikollakin on onneksi kaksi (!) vapaapäivää, kiitos vaan vappu ja kommarit.

Tänään puristetaan siis taas se 12 tuntia töitä, mutta onneksi illalla odottaa TYTÖT, josta yksikin palasi juuri neljän kuukauden maailmanmatkalta. Matkoista puheen ollen, aion viimein ja vihdoin varata tällä viikolla meidän kesäreissujen lentoliput. (Jep: monikossa! Siinä minulle energiaa.)

DSC_0100

DSC_0133

Eilisessä postauksessa mainitsin Porvoon, jonne lähdettiin viettämään päivää ukkini kanssa. Kaupunki oli tietysti (sateisena) sunnuntaina aika kuollut, mutta samalla todella tunnelmallinen, ja ukkini tykkäsi kovasti. Useampi tunti vierähti niissä harvassa antiikkikaupassa, jotka olivat auki ja kahvia tuli juotua niin iki-ihanassa Cafe Fannyssa kuin klassisessa Porvoon Paahtimossa.

DSC_0151

Tässä asussa mentiin kruunamaan blogiskenen tähdet viime lauantaina Club Capitaliin Indiedaysin järjestämässä Inspiration Awardseissa. Silmälaseja vailla näytän Suomen Pankin toimitusjohtajan sihteeriltä, mutta ainakin näissä vetimissä oli tosi hyvä olla. Ja hyvä olo taisi voittaa ulkonäön jo monta kriisiä sitten.

Takki: BIK BOK
Toppi ja hame: H&M
Rannekoru: GINA TRICOT 
Kengät: ZARA

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. .. jotka on siis Zarasta! :) Tajusin et olin unohtanut kirjoittaa sen tuohon mut nyt se on korjattu! :)

      Ihanaa päivää sulle<3

      Poista