24.4.2015

12 euron sijoitus omiin unelmiin

Kirjoitan kaikkea ja kaikkialle. Perinteistä paperipäiväkirjaa, yhden sanan päiväkirjaa, blogia, toimistolla pitkin päivää ja puhelimeen kilometripituisia muistioita. Sen lisäksi olen tosi heikkona erilaisiin visuaalisisti kauniisiin vihkoihin ja kirjoihin. Siinä missä minun ikäiseni nainen viihtyy H&M:ssä tai Luikkarissa, mä voin tappaa sen saman ajan antikvariaatissa.

DSC_0405

Ostin tällä viikolla Kiasman kioskilta tämän vihon, vaikka olenkin tällä hetkellä jonkin sortin ostoskäyttäytymistäni tutkiskelevassa tilassa. Vihko maksoi vain 12e, mutta silti podin lyhyen aikaa materalismimorkkista. Kaikkea söpöä ei vaan ole mahdollista haalia kolmeenkymmeneen neliöön.

Pohdinnan jälkeen löysin viholle kuitenkin söpöyden lisäksi toisenkin tarkoituksen: sen avulla aion saavuttaa jokaisen unelmani. Kirjoitan siihen joka aamu ylös yhden tai kaksi - villeimmilläni jopa viisi - unelmaa, jotka tulevat unipöhnässä ensimmäisenä mieleen ennen lusikallistakaan maca-puuroa. Annan sitten universumin / alitajuntani / kirjoitetuista suunnitelmista kumpuvuan rohkeuteni hoitaa loput.

DSC_0407

Enkä muuten aseta itselleni senruurin sensuuria. Jos olisin tehnyt niin aikaisempien unelmieni suhteen, en olisi kirjoittanut päiväkirjaan "lähteä kiertämään Australiaa", "pitää omaa blogia" tai "tavata unelmieni miehen". Olisi Aussit jäänyt välistä. blogi perustamatta eikä olisi Ferhatiakaan nukahtamassa joka yö viereeni. Haaveilkaa siis isosti! Yksi päivä unelmat tuntuvat aivan liian massiivisilta tullakseen todellisiksi, mutta jos on tarpeeksi rohkea, ne ovat jo nykyähetkeä ennen kuin huomaatkaan.

Siispä jos yksikin noista toteutuu, 12 euroa olikin aika hyvä sijoitus.

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus! Tuolla asenteella ja meiningillä unelmasi varmasti toteutuvat. :)

  t. Linnea
  http://linnealisa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Todella suloinen postaus! Tollanen olisi kieltämättä kivaa, mutta itselläni vihko täyttyisi saman tien

  VastaaPoista
 3. Scratch map on paras! Ainoa vaan, että tekisi mieli raaputtaa jo maita, missä ei edes ole vielä ollut :'D

  http://nasseigoteborg.blogspot.fi/2014/09/himoreissaajille-scratch-map.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sullakin on sellainen!!:D ihanaa, mistä oot löytänyt? Koska kaverit kyselee tosi paljon et mistä tollasia saa ja omani ostin jostain random kojusta Lontoosta.

   Poista
  2. Tilasin täältä: http://www.coolstuff.fi/Scratch-Map-raaputuskartta?gclid=CjwKEAjw3_ypBRCwoKqKw5P9wgsSJAAbi2K9QxoB8ia56s1IKwuEKOtTXPl4ibkYX6OGM-d5-ozA5RoCEITw_wcB

   Tekisi mieli tilata toinen, että saisi taas raaputtaa...:D Noo, ehkä oottelen seuraavia reissuja!

   Poista
  3. Hei kiitos tuhannesti linkistä!<3 Oot ihan huippu! :D

   Poista