28.3.2015

Raudat pois tulesta

Tämä kevät on ollut ihan hullu, mutta vihdoin on aika laittaa lämpö pienemmälle ja haalia lisää vapaa-aikaa. Tulossa on juuri sopivasti pyhiä, työläämmät kouluprojektit ovat purkissa, kalenterissa on rustattuja tärkeiden ihmisten juhlia lisäksi jopa kylpyläviikonloppuja ja mikä parasta, isoisäni on lentämässä parin viikon päästä pitkästä aikaa Australiasta Suomeen. Etenkin tästä viimeisestä seikasta olen pohjattoman innoissani.

IMG_6227

Olen ylpeä itsestäni siitä, kuinka suoriuduin tästä superkiireisestä viikosta. Liian monta kertaa napostelin sokeria väsymykseen ja turvauduin tylsiin neuleihin, mutta yhtenäkään päivänä en tainnut oikeasti stressata. High five! Nyt on vaan napattava kiinni taas liikunnasta ja laitettava sosiaalinen elämä takaisin ruotuun.

Opinnäytetyötähän tässä on aloitettava, jos meinaa etuajassa valmistua, mutta katsotaan mitä fiilis sanoo. Tällä hetkellä saan ihan tarpeeksi puhtia työharjoittelusta, omista iltatöistä ja parista tosi kivasta vapaasti valittavasta kurssista. Ja mainittakoon että tästä omasta pienestä mutta kasvavasta blogista! Eiliseen postaukseen taisi olla enemmän näyttöä kuin koskaan ennen... Huh huh, lisää pariskuntajuttuja siis. :D

Tänään lähdemme Ferhatin kanssa Ruotsin risteilylle viettämään vuosipäiväämme. Luvassa siis muutaman päivän lomaa vain meille kahdelle - ihanaa. Mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on?

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti