3.3.2015

Päivä mun kanssa: MAANANTAI

Hei, ihanat. Ajattelin toteuttaa ensimmäistä kertaa koskaan päivä mun kanssa -tyyppisen postauksen. Jujuna tässä on se, että teen samanlaisen joka viikko, mutta aina seuraavana viikonpäivänä - eli kaiken kaikkiaan näitä tulee yhteensä seitsemän seitsemältä eri viikolta, jokaiselta viikonpäivältä. Get it?

Kuvien laatu on ainakin tässä postauksessa puhelimen antia, mutta hei, mitäs pienistä.

6:20 herätyskello soi. Jes, ruhtinaalliset neljä tuntia unta. Viiden minuutin torkun aikana kamppailen pitäisikö jäädä nukkumaan vielä pari tuntia. Päädyn lopulta siihen, että ensi yönä ehdin nukkua senkin edestä, joten nousen ja laitan treenikamat päälle.

6:40 peseytymisrutiineiden jälkeen smoothie jääkaapista mukaan, pusu Ferhatille oikeaan poskiluuhun ja ulos ovesta. Talvella ahkerasti käytössä ollut Vero Modan parkatakki sanoi vetoketjunsa irti viime viikolla ikään kuin merkiksi että hei, nyt on kevät, olisiko aika siirtyä kevyempiin tamineisiin. Kaivoin vastareaktioksi kaksi kertaa paksumman Mount Everestin varastosta.

6:45 happihyppely tekee hyvää automaattisesti sulkeutuville silmille. Matkalla purskuttelen kookosöljyä valkoisempien hampaiden toivossa, mutta en ole varma teenkö sen oikein.

IMG_20150302_12163206:56 metrossa pidän puhelintauon ja juon aamiaiseni. Aivastan koko matkan, ja kiroan mahdollisten kevätflunssien oireet maanrakoon.

07:25 saavun crossfit-salille. Luvassa takakyykkyä. Olin viimeksi salilla reilu 10 tuntia sitten, katsotaan miten tänään jaksetaan.

08:06 päässä alkaa huimaa ja keskeytän treenin. Note to self: älä treenaa 10h sisällä niin, että välissä nukut vain neljä tuntia ja syöt vain yhen banaanin, pienen smoothien ja pari hassua riisikakkua.

08:20 suihkuun ja päivän vaatteet päälle. Levitän vahingossa meikkivoidetta hikisten kasvojen päälle samalla kun juon palautusjuomaa (jota en edes ansaitsisi juoda...). Olo on kuin luuserilla.
IMG_20150302_073131

08:45 piipahdan Kahvi Charlottassa syömässä sämpylän. Se piristää yhdessä taustassa soivan turkkilaisen musiikin kanssa. En ole ennen käynyt täällä, mutta tykkään lukaalista heti.

09:05 kävelen ratikkapysäkille päin. Soitan samalla isovanhemmilleni Australiaan, ja toivotan ihanaa uutta viikkoa kummallekin. Mieli kirkastuu selkeästi.
IMG_20150302_133840-001

10 - 14.30 ensimmäinen työharjoittelupäivä Suomen Mielenterveysseuralla. Talon ja toiminnan esittelyä, uusien ihmisten tapaamista ja ohjaajan kanssa bondailua pahan makuisen raakasuklaan äärellä.

14:35 odotan ratikkaa kaatosateessa ja haaveilen Ferhatista (ja hänen modernista valkoisesta ratsustaan). Tajuan, ettemme näe tänään koko päivänä, ja pieni melankolia iskee.

15:10 olen juuri kotioven lähettyvillä kun kaveri soittaa. Puhumme tunnin puhelimessa samalla kun puran yhden hevosen verran painavan treenilaukkuni ja pesen aamun jumppavaatteet. Laukussa oli kamera ja muistan että ai samperi, tänäänhän piti ottaa asukuvia. Alkaa ärsyttämään,

16:20 tyydyn napsimaan kuvia kotona, ennen kun vaihdan rennot vaatteet päälle, keitän teetä ja muutan sohvalle. Syön korppuja ja katson Kaunareita.

18:18 Mikko tulee. Syömme proteiinijäätelöä ja katsomme molemmat ensimmäistä kertaa Orange is the New Black. Sade paukkaa ikkunoita, ja olo on taas tyyni.
IMG_20150302_164207

19:30 Berton soittaa ja kysyy tulenko syömään, mummi on tehnyt ruokaa.

20:10 lähden vanhemmilleni syömään ja juomaan iltakahvit. Olen ihan poikki, mutta kovaääninen meininki ja huumori pistävät väkisin hymyilemään.

21:15 tulen takaisin kotiin. Julkaisen viikonloppuna kirjoitetun postauksen Pariisista. Puhun Ferhatin kanssa puhelimessa. Laitan pyjamat päälle ja katson vielä yhden jakson Orange is the new blackia.

23:00 nukkumaan mutta en saa unta. Triljoona ja yksi ajatusta pyörii päässä. Tulen lopulta siihen päätökseen, että elämässä kaikki on paremmmin kuin hyvin, ja vaikkei ehdikään tehdä kaikkea kerralla, se ei maailmaa kaada. Saan unta.

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 kommenttia:

  1. Aika tehokas päivä!! :) ja miten sattukaan kun eilen suunnittelin itekin tekeväni tällaisen postauksen ehkä joku päivä! :D

    VastaaPoista