19.3.2015

Open your heart, silly

Tiistaina työharjoitteluni alkoi parin viikon "pohjustuksen" jälkeen. Olen harjoittelussa Suomen Mielenterveysseurassa, ja tehtäväni on auttaa Mental Health Art Weekin järjestämisessä niin valtakunnallisesti kuin täällä Helsingissäkin. Tulette varmasti kuulemaan tapahtumassa lisää pitkin kevättä, mutta menkää sillä aikaa tykkäämään MHAW:in Facebook-sivuista tai seuraamaan meitä Instagramissa @mentalhealthartweek.

DSC_0094


Mitä tulee mielenterveyteen, olen yrittänyt lisätä entistä enemmän yhteistä aikaa perheenjäsenteni kanssa. Olen etenkin viime päivinä saanut todella hyviä vinkkejä vanhemmiltani ja kosovolaisia herkkuja sukulaisiltani. ;) Juuri toissayönä oli sleep overit 13-vuotiaan serkkuni vaaleanpunaisesti sisustetussa huoneessa. Selailtiin weheartit:iä ja leikittiin, niinkin kornisti, kuin varjokuvilla lampun avulla.

Minulle perhe on aina tullut ensin, ja huomaan voivani paljon paremmin kun pääsen nauttimaan iskän maksapihveistä tai voin istua koko illan lapsuudenkotini sohvalla katsoen albaniankielisiä uutisia, joista en välillä ymmärrä puoliakaan. Huomaan että oli mielentila mikä tahansa, piristyn aina kun soitan isovanhemmilleni Australiaan.

Miten te, onko samanlaisia ajatuksia? Oletteko erityisen läheisiä esimerkiksi oman äidin kanssa vai onko aikuistumisen myötä ystävistä tullut perhettä?

EN: Family first.

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti