1.3.2015

Kun kaikki kiva on vasta edessä

DSC_0012

DSC_0006

Rakastan maaliskuuta. Ne hetket, kun saa laittaa ensimmäisen kerran mokka- tai nahkatakin niskaan, kun ei malta täyttää kaikki ahtaan asunnon tasoja tulppaaneilla, kun lenkkipoluilla ainakin osa maasta on kuiva tai kun ostaa ensimmäisen jäätelön ja syö sen ulkona hampaita kalistelematta. Mulla on kans sellainen kutina, että tässä kuussa juodaan ensimmäiset juomat terassilla - olkoon se sitten vaikka kaakao, ja jos merivedet sulaavat tätä vauhtia, aion varmasti edes kahlata vedessä!

Tässä kuussa (tai siis jo huomenna, jaiks) mulla alkaa toukokuun loppuun asti kestävä työharjoittelu ihan uudessa paikassa. Oon lievästi sanottuna täpinöissäni. En malta odottaa vihdoin työharjoittelun ja opiskelukuvioiden selkeytymisen myötä tasaantuneen arjen alkavan, ja ylittää sen ihania pieniä haasteita. Oppia uutta ja tavata paljon uusia ihmisiä.

DSC_0326

(Yhtä innoissani oon myös siitä, että tässä kuussa vietetään poikaystävämme kanssa ensimmäistä vuosipäiväämme, iih. ♥)

Oma lupaukseni maaliskuulle työharjoittelussa skarppaamisen lisäksi on se, että aion antaa tälle blogille 110 prosenttia. Ai vitsi miten innoissani olen tulevista postauksista ja muista pienistä kuvioista. Bloggaaminen on se homma, jota haluan tehdä, ja haluan tehdä tätä kunnolla. Vähemmän sliipatummin, mutta enemmän tunteella.

(Tämä kuukausi voisi olla myös se aika, jolloin lopetan valitettavasti jälleen tavaksi muodostuneen kynsien pureskelun, ja alan pitämään huolta kynsinauhoistani.)

DSC_0042

Minkälaisia tunteita tai suuria suunnitelmia siellä on maaliskuussa?

EN: March - the first month of spring. The time when everything that is awesome is yet to come.

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa! :) Täällä ilmoittautuu toinen maaliskuussa uuteen eloon syttyvä. Jään odottelemaan tulevia juttujasi innolla. March, bring it on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että kohtalontovereita löytyy. <3 Tää oli kunnon tällanen piristyskommentti! :)

      Poista