5.3.2015

DISNEYLAND

Yksi päivä Pariisissa oltiin lähempänä taikuutta kuin koskaan ennen. 

DSC_0302

DSC_0269

Ihana Disneylandin huvipuisto!

Disneyland on ollut aina sellainen paikka, jossa olen haaveillut käyväni, mutta jonka eteen en ole pistänyt tikkuakaan ristiin. No nyt se vihdoin onnistui, sekin melkein vahingossa kun juuri ennen reissuun lähtöä muistin, että Disneylandhan ylipäätään sijaitsee siellä Pariisissa. Päivä Disneylandissa tulee aika hunajaksi kahdelle, kun siihen laskee matkat Pariisin keskustasta, pääsyliput molempiin puistoihin, ruokailut yms. oheiskrääsät (mm. cooleimmat Minni-korvat ever!), mutta se pikkulapsen innostuksen tunne, joka mut valtasi koko päiväksi ei ole kyllä rahalla mitattavissa.

Disneylandissahan on kaksi puistoa - Disneyland Park ja Wald Disney Studio Park. Disneyland Parkissa on teemana itse Disney-elokuvat kun taas Walt Disny Studio Parkissa keskitytään enemmän siihen, mitä elokuvien taustalla tapahtuu. Olen aina tiennyt, että nimenomaan Disney Park on se puisto, jossa haluan käydä, mutta suoraan sanottuna Studio Park yllätti positiivisesti mut täysin. Ehkä näin aikuisena sitä oppii arvostamaan sitä kaikkea työtä mitä elokuvien eteen tehdään, eikä vain sitä, mitä niissä elokuvissa tapahtuu. Studio Parkissa paras asia oli dubbauskone, jossa sai puhua ja laulaa Disney-elokuvien hahmojen päällä, ja jälkeenpäin katsoa elokuva omalla äänellään. Siis kuinka huikeata! :D

DSC_0252

DSC_0284

DSC_0297

Disneyland Parkissa taas oli kuten odottaa pitikin, ihana taianomainen tunnelma. Elokuvien teemamusiikkia soi kaikialla, rakenteelliset puitteet olivat ihan viimeisen päälle ja huvipuistolaitteita oli millä mitoin. Olin kuitenkin tosi yllättynyt kuinka sateisena helmikuuiltana voikin olla jokaisessa laitteessa vähintäänkin tunnin jono? Mitä ne ihmiset tekevät, jotka menevät sinne lämpimänä kesäiltana kun sesonkin on kuumimmillaan? Ehtivät jonottaa kahteen laitteeseen ja sitten lähtevät kotiin? Kovina huvipuistopelien suurikuluttajina olisimme toivoneet myös, että puistoissa olisi ollut jonkinlaisia pelejä mitä pelata. Nojoo, pikku juttuja!

Valokuvaaminen unohtui muutamaa otosta lukuun ottamatta täysin, mutta ehkä parempi näin. Oli ihana päivä.

Onko kukaan lukijoista ollut aikaisemmin Diseylandissa?

EN: Close to magic - Disneyland, Paris!

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 kommenttia:

 1. Oi Disneyland. Oon käynyt tuolla joskus ala-asteella, mutta haluaisin kovasti päästä uudestaan. Tuntuiko, että päivässä ehti kokea molemmat puistot pääpiirteissään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys! Johon vastaus on ei todellakaan:-D tai siis siellä oli NIIN paljon kaikkea ja jonotukset tosiaan aikaan vieviä.. mutta kaikki mitä koettiin oli kyllä huippuhauskoja, vaikkakin meni aika pintapuoliseksi! :)

   Toivottavasti pääset käymään uudestaan pian!♡

   Poista