21.3.2015

8 FAKTAA

Supersuositun Faktoja -postaussarjan kolmas jakso tulee tässä! Tässä vielä ensimmäinen ja toinen, jos haluatte niihinkin kurkata.

DSC_0028

1. Olen todella siisti ihminen, enkä tiedä mitään häiritsevämpää kuin sotku. Meillä on kotona aina puhdasta, ja jokaiselle tavaralla on ehdoitta oma paikkansa. Tää piirre on kuitenkin menettänyt hohtonsa niin minussa kuin lähipiirissäkin, koska kuka loppujen lopuksi jaksaa elää Frendien Monican kanssa? Ja mitä ihmettä mä teen sitten kun saadaan lapsia - raivoan jokaisesta legopalikasta, joka ei ole viiden minuutin sisällä viety paikoilleen?

2. Olen ollut ihan kauhee sokerinarkkari, ja nykyäänkin melkein joka toinen päivä on saatava jotain makeata. Luojalle ja hifistelijöille kiitos kuitenkin raakasuklaista ja muista terveysherkuista - syön nykyään "perinteisiä" herkkuja aika vähän ja harvoin, enkä enää edes tykkää kauheasti tavallisen suklaan mausta. Kuka olisi arvannut!?

3. ... tosin vaalean sokerin sijaan on tullut iso paha kahvi. Mun tapa juoda kahvia: kaada hyvin vahvaa kahvia mukiin tosi vähän, juo se mustana, ja tule hetken päästä hakemaan lisää taas tosi sen pari senttiä. Toista sama n. viisisataa kertaa päivän aikana.

4. Nukahdan aina ihan muutamassa sekunnissa melunkin keskellä, ja nukun läpi yön tosi sikeesti. Herään aina puhelinsoittoihin, mutta nukahdan niiden jälkeen taas heti. Pystyn myös toimimaan "ihan normaalisti" muutamankin tunnin yönunilla. Jollain kivoilla asioilla on siis minuakin siunattu, jee!

DSC_0030

5. Mun suuri heikkous on pokkarit. Jos mulla olisi kaikki raha ja aika maailmassa, ostaisin lisää pokkareita ja lukisin lisää kirjoja.

6. En koskaan sovita vaatteita ennen niiden ostoa. Tunnen oman kroppani ja sen mitat niin hyvin, etten ole pitkään aikaan kokenut tarvetta siihen. Monesti myös sovituskopin peilikuva manipuloi itseni ajattelemaan, ettei vaate sovi minulle, vaikka se olisi muuten tosi kiva. Jos vaatteen ostaa valmiiksi ja laittaa sen vasta kotona päälle, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tykätä näkemästään. ;) Ellei halua ravata kaupoissa edes takaisin palautuskuittien kanssa. (Joita en myöskään muista koskaan ottaa mukaan.)
PS: Tästä syytä tiedän, että kuulumme Ferhatin kanssa yhteen. Hänkään ei koskaan sovita vaatteita - there for täydellinen aviomies/shoppailukumppani.

7. Kirjoitan ihan kaiken ylös. Olen aika varma, että neljä viidestä teistä saisi slaagin, jos näkisi mun muistiinpanot uusista huonekaluhankinnoista ja kesän bucket listeistä aina blogipostausideoihin ja tekemättömiin koulutehtäviin. Autiolle saarelle ottaisin muistiinpanovälineet ja terapeutin, joka ravistelisi tämän riippuvuuden pois minusta.

DSC_0033


8. Ja kirjoittamisesta puheen ollen... olen maailman toivottomin Instagramin-käyttäjä. Merkitsen kuviin ihan kenet sattuu ja kirjoitan hashtagit joka ikinen kerta väärin. #OOTD on milloin #otdf, #otd, #potd, #eihittoenmäosaa...

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti