1.2.2015

Viimeisen talvikuukauden ensimmäinen päivä

Optimistin (ja eikö myös kalenterin?) mukaan kevät alkaa jo maaliskuussa - ollaan siis reippaasti voiton puolella. Helmikuun, viimeisen talvikuukauden, ensimmäinen päivä on ollut kuitenkin kaikin puolin ihana ja töistä ja kouluhommista tietoisesti vapaa. Paistettiin aamulla banaanilettuja (resepti alla) Simpsoneiden pyöriessä taustalla, ja siinä päivän ohjelma on ollutkin. Ajattelin seuraavaksi kipittää vanhemmille ja viettää loppuilta siellä.Tässä kuussa olen päättänyt säilyttää jälleen crossfitistä syntyneen ilon, mutta saada sitä muistakin lajeista (huomenna mm. asahia), ottaa paljon kuvia päivittäin lisääntyvässä päivänvalossa, lenkkeillä, keskittyä opiskeluun ja nauttia työnteosta. Aion myös harrastaa muita talvilajeja kuten teen juontia ja sarjojen maratoneja (nyt menossa Band of Brothers ja tulossa on Better Call Saul, iih!), puhkikäyttää neuleita ja ainiin - onhan tässä niinkin siirappinen juttu edessä kuin ystävänpäivä rakkauden kaupungissa, Pariisissa.

Tulkoon siis kaikki lumisateet, opparistressi, purevat pakkaset, deadlinet, kiukkuiset bussikuskit aamuisin, pyllylteen liukastumiset, polvilteen liukastumiset, loska, kofeiinin yliannostukset, kaikkien asusteiden kanssa riitelevät toppatakit ja pilkkopimeät illat. Ootte ihan peace of cake.


LETTUJEN RESEPTI KAHDELLE:

(Sovellettu ihanan ystäväni Jonnan ohjeisiin. Ohjeet riittävät noin kuuteen isohkoon lettuun)

4 kananmunaa
2 banaania
1tl leivinjauhetta
1dl suklaamakuista heraproteiinia

Sekoita ainekset keskenään blenderissä tai sauvasekoittimella.

Levitä pannuun kookosöljyä ja anna sen kuumeta hiljaa n. 3:sella

Kaada ohut kerros satsia pannuun pannun ollessa kuuma. Ensimmäisten lettujen paistossa voi kestää lyhyt ikuisuus, mutta jos ei ole kärsivällinen, ne palaavat pohjaan.

Voit ripotella valmiiden lettujen päälle tomusokeria. Tarjoile marjojen kanssa, tai jos et halua hifistellä liikaa niin juustoviipaleiden ja kaiken kingin, Nutellan, kanssa.


Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti