10.2.2015

Kävi sitten niin että...


... eilen täysimittaisen koulupäivän aikana aurinko paistoi niin sitä ennen, kuin sen jälkeenkin. Tänään lenkillä tuntui kuin olisin juossut loppukeväästä: päällä ohut takki ja asfaltti kuiva.

Jännä tuo sää. Se saa vaihtamaan melankolisen musiikin vanhaan tuttuun Jason Mraziin, vahvan kahvin sienipohjaiseen teehen (joka näyttää kuvassa silti siltä vahvalta kahvilta) ja painavat askeleet astetta, ellei pari, kevyemmiksi. Innostus valtaa koko kehon, ja haluan tehdä heti nyt tässä kaiken.


Melkein tuntuu pahalta jättää Suomi. Toivoin, että olisin voinut lähteä reissuun hyvästellen rankkasadetta tai pakkasta. En ole ajoittanut ainuttakaan postausta. Olen aina ollut reaaliajan bloggaaja, ja tuntuisi hassulta, jos nettiin ilmestyisi tekstejäni silloin kun en itse välttämättä edes pääse / halua nettiin. Palataan sitten viikon kuluttua tuoreiden juttujen kanssa. ;)

Nyt unten maille ennen kun voin sujahtaa pastellinvärisiin, korkeavyötäisiin hameisiin ja kokea jälleen yksi maailman kolkka, joka on tänään vielä näkemättä.

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti