6.1.2015

Kuluneen vuoden kohokohdat 2/2

Tässä nimenomaisessa postauksessa kirjoitin kera kuvituksen miltä vuosi 2014 näytti omalla kohdallani tammi-toukokuu-akselina. Nyt on luvassa tarinoita kesäkuusta eteenpäin.


Kesäkuussa tein ahkerasti töitä (ei olisi pitänyt, muistakaa opiskelijat ne tulorajat!) ja vietin aika paljon aikaa yksin. Ferhat oli kiertämässä Eurooppaa kavereiden kanssa, ja mä nautin täysistä valtuuksista käyttää autoa ja mekastella aamuisin. Mä muistan kesäkuun jäätelöstä, viimeisistä crossfit-treeneistä, rannalla löhöilystä kirjan kanssa (kirjan, jota en ole vieläkään lukenut loppuun...), jäätelöstä, kirppariviikonlopusta ja vielä kerran jäätelöstä.
Ja sitä jäätelöä sai vielä lisää, kun hommattiin kesäkuun lopulle lentoliput Italiaan. Venetesia on yksi maailman kauneimmista paikoista. Rakastuin Lidon saareen jossa majoitumme, vietimme aikaa ihanassa huvilassa, söimme mitä tunnelmallisissa ravintoloissa kanavien varrella ja nautimme ensimmäisestä ulkomaanmatkasta yhdessä. En unohda näitä päiviä koskaan.
Heinäkuussa vietin 21-vuotissyntymäpäiviäni kaikkien rakkaiden ystävien kanssa. Kesä vain kuumeni kuumenemistaan. Loppukuusta lunastin syntymäpäivälahjani, kun lensimme kuumailmapallolennolla ensimmäistä kertaa!

Heinäkuun loppupuolella pakattiin tyttöjen kanssa rinkat selkään ja lähdettiin valoittamaan elokuuksi Balkanin niemimaa. Neljä eri valtiota (Kosovo, Albania, Montenegro, Kroatia), lukuisia eri kaupunkeja ja tonnikaupalla muistoja. Olen niin siunattu, kun ympärilläni on näin hienoja mimmejä, joiden kanssa pääsen kaiken lisäksi reissaamaan vuodesta toiseen.


Syyskuussa aloitin uudessa työpaikassa, jossa viihdyn edelleen todella hyvin. Oli vapauttavaa päästä tekemään erilaisia asioita uudessa ympäristössä. Koulu alkoi myös, tosin todella kangertelevasti - kärsin ehkä ensimmäistä kertaa sellaisesta syyshitaudesta, josta olin kuullut aikaisemmin vain epäileviä huhuja. Haha toisaalta, joskus tuntuu ettei se kankgertelu ole vieläkään loppunut...Loka-marras-joulukuusta muistan paljon pieniä yksityiskohtia, mutten sen suurempia kokonaisuuksia. Ehkä nekin hahmottuvat myöhemmin kun aikaa kuluu hieman. Mahtavia asioita on tapahtunut silti. Paljon arvokasta aikaa perheen ja sukulaisten kesken, punaviinin juomisen onnistunutta opettelua, runsaasti brunsseja, koukkuuntumista mm. Game of Thronesiin ja Breaking Badiin, kotona olemista ja Juha Tapion keikka Jäähallilla. Myös blogini siirtyi Indiedays Inspirationiin.

Ei voi muuta sanoa kuin että jos tämä vuosi tulee olemaan edes puoliksi näin hieno - edes puolet näin hienoja ihmisiä, matkoja ja kokemuksia - oon yksi hiton onnekas tyttö.

Saranda
Ota yhteyttä: t
yhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti