5.1.2015

Faktat pöytään


Siitä ei ole kauan kuin tein edellisen viisi faktaa minusta -postauksen, mutta jostain syystä jengi tykkää näistä - aivan kuten mäkin tykkään lukea näitä muiden blogeista. Mielestäni vähän spesifimmit tiedot bloggaajasta tekevät blogista paljon persoonallisemman ja helpommin lähestyttävämmän. Toistaiseksi tuo edellinen osa on ollut blogin suosituin postaus sitten Indiedays Inspirationiin muuttamisen jälkeen.

So here we go:

1. Jos ulkona on kylmä sää, mun tekee mieli juoda kylmiä juomia, ja jos ulkona on kuuma, mun taas tekee mieli kuumaa juotavaa. Ei päinvastoin kuten monilla muilla tuntuu olevan.

2. En piristy mistään niin paljon kuin nähdessäni muiden ihmisten olevan avuliaia. Tulen aidosti onnelliseksi esimerkiksi siitä, kun bussikuski odottaa pysäkille juoksevaa mattimyöhäistä, kun joku henkilö puhuu toisesta vilpittömästi hyvää tai kun toinen tarjoutuu lainaamaan kaverille kynää tenttitilaisuudessa.


3. Viiniasiantuntijana valitsen viinin aina etiketin perusteella. Moni viini päältä kaunis.

4. Saan kärsimättömän pahoja kylmiä väreitä mm. lumen narskutuksesta ja keväisin sateen jälkeisestä hajusta. En tiedä kuinka yleistä tää on, ärsyttävää ainakin!

5. Pohin todella paljon erilaisia ammatteja ja työnkuvia. Millainenkohan on metrokuskin työpäivä? Miten kemistit ovat löytäneet kutsumuksena? Tierakennus on yksi asia, joka luonteestani poiketen kiehtoo mua todella paljon. Mietin usein, kuinka johonkin tieristeykseen on päädetty, miksi juuri tässä on liikennevalot, miksi tässä kaksi kaistaa... Olisi niin siistiä vaihtaa ammattia viikon parin välein ja testata kaikkia! :D


Saranda

6 kommenttia:

 1. Olipa hauska postaus :)

  VastaaPoista
 2. Oon itse ihan samanlainen, en tiedä viineistä yhtään mitään joten valitsen aina pullon alkosta ulkonäön perusteella. :'D Yleensä osuu ihan nappiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en koe et tietäisin viineistä sisällöllisesti mitään joten omallakin kohalla se on aina joko hyvää tai pahaa. :-D yleensä hyvää! Ei varmaan tekisi pahaa kysyä välillä henkilökunnaltakin apua...

   Poista
 3. On nää oikeesti tosi kivoja munkin mielestä. :)
  Ainoo vaan et en voi ymmärtää kuinka sateen jälkeinen haju voi olla mitään muuta kun puhdasta ihanuutta :) !

  VastaaPoista
 4. Haha ihmiset on niiin erilaisia mutta hyvä niin! :-D

  VastaaPoista