26.1.2015

Ei tää oo ihmeellistä aina mut kellä oisTällaisen pitkän kaiken aivokapasiteetin tappavan koulupäviän jälkeen ei teksti suju sitten yhtään... Luulin että edellinen viikko oli raskas kouluviikko, mutta kalenterisivuja eteenpäin selatessa ne näyttää oikeasti vaan pahentuvan... Nojaa, onneksi koulussa on kivaa ja useimmat kouluhommat on kans!

En jaksanut edes säätää nää kuvat samankokoisiksi! :D Nyt on kyllä oikeaa laiskuutta liikenteessä, my bad.Viikonloppuna ei kuitenkaan ollut töitä, ja ne kaksi vapaata päivää olivat ihania. Jo perjantaina korkattiin viikonloppu punaviinillä ja Trivialilla. Lauantaina tehtiin absolutely nothing lukuun ottamatta uutta lempparivikonloppuruokaani eli banaanilettuja! Illalla oli kahden rakkaan luokkalaisen läksiäiset Järvenpäässä, ja oli kyllä ihan huippua. Vain sosionomit skippavat baarin ja jäävät sen sijaan pelaamaan kirurgilautapeliä pikkutunneille Radio Aallon soidessa taustalla.

Sunnuntaina oli kans aika perusteellista tekemättömyyttä ja jonkun verran siivoamista, mutta jossain välissä piipahdin kahvilla lukiomimmien kanssa ihan liian pitkästä aikaa. ♥Juu kuten arvelinkin, ei tästä kirjoittamisesta tuu mitään. Syytän väsymystä ja vähän (= paljon) vatsassa vellovaa jännitystä: menin nimittäin varaamaan huomiseksi ensimmäisen crossfit-tunnin yli puoleen vuoteen vanhalta salilta... Pelkään että ehdin keksiä huomiseen mennessä ainakin yhdeksän tekosyytä ja saamaan kaksi norovirusta. Tsemppipuheet ovat vähintäänkin tervetulleita.

Niin ja vink vink, muistakaa tämä arvonta!

(Otsikko on iki-ihanan Juha Tapion Copacabana ja Ipanema -biisistä. ♥)

Saranda
Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 kommenttia: