1.1.2015

365 uutta alkua

It's here. Tuore vuosi. Kuulun siihen koulukuntaan, jolle "uusi elämä" alkaa paitsi joka vuoden alussa, myös joka kuukauden ensimmäinen päivä, joka maanantai, joka syntymäpäivä, välillä tavallisena torstai-aamuna ja joskus kaksikin kertaa päivässä. Toisaalta, en usko että on olemassa mitään huonoja hetkiä aloittaa alusta ja yrittää paremmin.

Ja kuten muuan viisas mies sanoi: Synnymme joka aamu uudestaan. Vain se mitä teemme tänään, merkitsee. (Viisas mies: kuka muukaan kuin Buddha.)


Saamme tänä vuonna siis 365 uutta alkua. Yhdessäkään päivässä ei voi edetä lähtöpisteestä mestariksi, mutta jokaisena päivänä voi tehdä jotakin sen mestaruuden saavuttamiseksi. Yksikään päivä ei ole täydellinen, mutta jokaisessa päivässä on vähintään yksi asia, joka voi tehdä meidät onnelliseksi.

Kirjoitan ensimmäistä kertaa viikkoihin. Halusin pitää loppuvuoden taukoa ja olla vain ilman mitään velvollisuuksia pakollisia menoja lukuun ottamatta. Pidin tarkoituksella blogitaukoa, jonka aikana halusin ammentaa motivaatiota (ammennettu potenssiin tuhat), kehittää valokuvaustaitojani (... getting there ...) ja hioa blogin ulkoasua (no se nyt vähän jäi). Nyt on postausideoita monen muistiinpanosivun edestä mutta ennen kaikkea myös tarmokkuutta ja aikaa toteuttaa niitä.Hyvästelin vuoden kaksituhattaneljätoista aika epämääräisesti mutta spontaanisti; aamulla varasimme liput seuraavalle matkalle, söimme aamiaista ulkona, ostimme rakettien sytyttymiskammostani huolimatta raketteja (ja suojalasit;) ), join iltapäiväkahvit vanhemmilla, olin rokottautumassa, söin Big Macia (ja juustohampurilaisen...), näin lisää perheenjäseniä, join pahan makuista mutta söpöllä etiketillä varustettua alkoholitonta valkkaria ja vietettiin iltaa kavereiden kanssa. Oli ihanaa mennä nukkumaan, ennen rakettien laillisen sytyttämisajan umpeutumista. Spontaani ja epämääräinen uuden vuoden aatto, spontaani ja epämääräinen uusi vuosi?

Parasta oli kuitenkin ensimmäistä kertaa ikioma midnight kisser, joka teki edellisestä vuodesta ja takuuvarmasti uudestakin ikimuistoisen juuri oikealla tavalla.

Tammikuussa on tulossa paljon uusi vuosi -teemaan sopivia aiheita kuten bucket listejä, reissuhaavespekulointia - ja toteutuksia! -, detox-vinkkejä ja mielenkiintoisia yhteistyöprokkiksia. Tänä vuonna haaveilaan isosti ja tehdään vielä isommin. On ihanaa palata takaisin.

Tänään taas on luvassa pitkästä aikaa kunnollisten yöunien ja jälleen vanhempien luona vietetyn aamun jälkeen syvävenyttelyä, kotiruokaa ja Hobitti numero kolme.


Onnellista uutta vuotta 2015!

Saranda
Ota yhteyttä: t
yhjaajatus@live.fi
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

7 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Kuulun kans ite siihen kategoriaan, jolle jokainen maanantai, torstai yms. on kaiken uuden alku ja mahdollisuus nähdä maailma uudella tavalla. Haluun kuulla kaiken teiän tulevast matkasta!

  T. Espan ykkösmyyjä, J-

  VastaaPoista
 2. Kauheesti tuli inspistä omiin suunnitelmiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, ihan parasta! Blogin perimmäinen tarkoitus siis toteutuu. :)

   Poista
 3. Jäin itsekin nyt pohdiskelemaan tuota jokaisen päivän mahdollisuutta, rakastan tällaista ajattelutapaa mitä toit esille! Hetkessä elämistä parhaimmillaan. :) Yritän pitää tuon mielessä, että jokaisessa päivässä on varmasti edes yksi hyvä asia, vaikka päivä kokonaisuudessaan olisikin kurja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. :) Sitä vaan välillä antautuu sille kurjien sattimusten sarjalle jos on huonompi päivä ja sekin on välillä ihan fine! Mutta jotenkin pitäis useemmin keskittyy siihen hyvään. :) Elinikäinen harjoitus!

   Poista